De najaarsbijeenkomst van de werkgroep wordt gehouden op zaterdag 16 November aanstaande in het dorpshuis in Tricht. De bijeenkomst zal geheel in het teken staan van een historische gebeurtenis 50 jaar geleden: 24 Juli 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan.

Een aantal sprekers die op een of andere manier bij het Apollo project waren betrokken zullen voordrachten verzorgen.

POP-UP tentoonstelling: Tijdens de bijeenkomst willen we een tentoonstelling organiseren waarbij leden in de gelegenheid worden gesteld alles wat zij als aandenken van het Apolloproject hebben bewaard ten toon te stellen. Krantenknipsels, foto’s, boeken, modellen, video’s alles is welkom. In het dorpshuis zijn hiervoor twee aparte zalen beschikbaar.

Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden die jullie niet mogen missen, noteer daarom de datum van 16 november alvast in de agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *