In oktober begon ik met het maken van onze podcast Maan en Planeten. Deze week haalde een van onze afleveringen (“Recente ontwikkelingen in het zonnestelsel – januari 2024”) voor het eerst 100 downloads. Het is nog geen Lex Fridman of Tim Ferris, maar geen slecht begin.

We hebben 2 afleveringen per maand. Aan het begin van de maand is de waarneemgids en grofweg halverwege bespreek ik de “Recente ontwikkelingen in het zonnestelsel”.

Voor wie weinig ervaring heeft met podcasts. Onze podcast kan rechtstreeks op de website van onze podcast host Springcast beluisterd worden (https://app.springcast.fm/podcast/maan-en-planeten-podcast). Maar ook op Spotify. En met een podcast app op een mobiel of tablet kan onze podcast ook gevonden worden door te zoeken op “Maan en Planeten”.

En natuurlijk kun je helpen om onze podcast beter gevonden te laten worden door een review achter te laten op Apple Podcasts of op Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *